Wat doet Talperbouw BVBA?

Wij hebben heel wat te bieden aan onze klanten:

  • Verbouwingen, nieuwbouw en restauratie
  • Het aanbieden van totaalprojecten waar alles wordt afgewerkt van A tot Z
  • Vloerwerken
  • Aanleggen van opritten en terrassen
  • Grond-, riolerings- en omgevingswerken
  • Timmer- en schrijnwerken

Van welke service bij Containerverhuur Corneillie maken jullie het meest gebruik?

Wij huren vaak afvalcontainers bij Corneillie voor grond- en steenpuin. En dit soms in combinatie met de aankoop en het transport van de bouwstoffen stabilisé en beton. Deze gebruiken we voor de aanleg van terrassen en rioleringen. Het is voor ons heel gemakkelijk dat de gekozen afvalcontainer ’s morgens wordt geleverd. Doorheen de dag kunnen wij deze vullen en ’s avonds wordt deze door Corneillie gewisseld met een lege afvalcontainer.

Hoe ervaren jullie de service bij Containerverhuur Corneillie?

Alle medewerkers op de bureau zijn heel vriendelijk bij het beantwoorden van vragen en dergelijke. Containerverhuur Corneillie is in 95% van de gevallen op tijd, maar 100% bestaat natuurlijk niet. We merken dat ze altijd hun uiterste best doen om het beloofde tijdstip na te leven.

Ook is Containerverhuur Corneillie steeds correct in hun afspraken en laten ze weten wanneer chauffeurs er zullen zijn. Deze chauffeurs zijn er ook voor gekend om zeer vriendelijk te zijn en dat appreciëren we. Een correcte facturatie draagt ook zijn steentje bij aan de goede service van het bedrijf. Niet te vergeten is de snelle probleemoplossing, want bij Containerverhuur Corneillie zoeken ze razendsnel naar een oplossing indien een probleem zich voordoet.

Wat appreciëren jullie aan de samenwerking met Containerverhuur Corneillie?

Het meest waardevolle aspect aan de dienstverlening van Containerverhuur Corneillie is de persoonlijke service. Doorheen de jaren is dit bedrijf veel gegroeid. Toch blijft Corneillie steeds dicht bij hun klanten staan. Dat is één van hun belangrijkste eigenschappen.

Vul deze zin kort aan. Corneillie is…

… zeer klantvriendelijk.

Containerverhuur Corneillie is steeds op zoek naar jouw uniek klantenverhaal. Deel jouw ervaringen en sta in de spotlights op onze Corneillie stories pagina. Popel jij om jouw verhaal met ons te delen? Contacteer ons dan via info@containerverhuurcorneillie.be.