Beste klanten, jullie zijn de drijfveer van ons bestaan. Jullie zijn onze kers op de taart, ons neusje van de zalm, ons puntje op de i, onze rots in de branding… Kortom Containerverhuur Corneillie is jullie heel dankbaar om ons steeds verder te laten evolueren tot een vaste en gekende waarde in Brugge en omstreken.

En net daarom is het bij ons geen 2 maar wel 365 dagen van de klant. Dag in, dag uit zetten wij steeds alles op alles om  jullie zo snel, goed en correct mogelijk verder te helpen. Want klantvriendelijkheid en klanttevredenheid liggen ons nauw aan het hart.

365 dagen innoveren en investeren

Bij Containerverhuur Corneillie proberen we steeds om in te spelen op de noden en behoeften van onze klanten.  Daarenboven is persoonlijk contact met onze klanten enorm belangrijk. Ook in 2019 hebben we al heel wat geïnvesteerd en gerealiseerd.

1. Vernieuwde website

Zo hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Met onze website willen we de klant duidelijke en transparante informatie geven. Via de simulator kan je uiterst snel en eenvoudig de kostprijs voor het huren van een afvalcontainer berekenen. Daarnaast kan je via een eenvoudig keuzemenu vinden met welk afval je terecht kan bij ons op het containerpark. Alsook welke bouwmaterialen wij aanleveren.

Corneillie website

2. Extra weegbrug

Het bouwen van een tweede weegbrug was voor ons een must. Op die manier kunnen we onze klanten nog sneller en beter bedienen op het containerpark. Door een tweede weegbrug verloopt een bezoek aan ons containerpark nog vlotter.

3. Open tijdens het bouwverlof

Bovendien werken onze flexibele openingstijden drempelverlagend voor de klant. Zo sluiten wij niet tijdens het bouwverlof en zijn we iedere zaterdag open. Als we sluiten dan vind je steeds een overzicht van de sluitingsdagen op onze website en wordt dit aangekondigd op onze Facebookpagina. Door onze Facebookpagina blijf je steeds op de hoogte van al onze nieuwtjes. En hoe meer je weet, hoe beter. Zo proberen we met onze artikels klanten te informeren over allerlei onderwerpen.

Daarnaast deinzen we er niet voor terug om af en toe een ludieke Facebookpost te plaatsen. En wie weet heb je misschien jezelf al zien stralen op onze pagina? Als je een liker bent van onze Facebookpagina dan heb je ongetwijfeld onze fluohesjes al zien passeren. Containerverhuur Corneillie draagt met veel plezier bij aan alles wat verkeersveiligheid betreft. Zo gaven wij met het start van het nieuwe schooljaar, gratis fluohesjes weg aan onze allerkleinste Corneillie fans.

4. Investeren in verkeersveiligheid

Bovendien zetten wij in op High Five for a Safe Drive. Dit project werd in gang gezet door een aantal leerlingen van Onze Lieve Vrouw Ter Duinen in Zeebrugge. Corneillie zette hier maar al te graag mee de schouders onder. Wij hebben deze sensibilisatiecampagne over verkeersveiligheid verder door getrokken naar onze interne sensibilisatie voor de chauffeurs. Niet voor niks staat op iedere werktenue High Five for a Safe Drive. Onze chauffeurs begeven zich dagelijks op de openbare weg met grote voertuigen. Zij moeten zich bewust zijn van iedere weggebruiker maar vooral van de zwakke weggebruiker. Naast bewustmaking investeert Corneillie voortdurend in technische hulpmiddelen die onze chauffeurs een grotere visibiliteit geven over de openbare weg.

5. Optimalisatie van ons wagenpark

En niet alleen in technische hulpmiddelen wordt er geïnvesteerd. Ook in het milieu. Ons wagenpark wordt steeds uitgebreider. We zijn er ons van bewust welke impact dit heeft op het milieu. Daarom volgen wij de milieuwetgeving steeds op de voet en voldoen al onze wagens aan de meest recente CO2- normen.

Een uitbreiding van het wagenpark betekent ook een uitbreiding van ons aantal chauffeurs. Dit creëert op zijn beurt meer werkgelegenheid. Bij Corneillie kan je steeds spontaan solliciteren! En meer chauffeurs betekent nog betere en snellere aanleveringstijden. Zo kunnen wij vaak binnen het uur bij jou staan met de gewenste container en/of bouwstoffen. Van een snelle service gesproken!

En dit alles doen we natuurlijk steeds met de glimlach! Onze onthaalbedienden, chauffeurs, koermannen, Pol en Geert staan steeds klaar om je met veel plezier te helpen. Want jullie spannen natuurlijk de kroon op ons werk!

Dag van de klant