! Aandacht maatregelen COVID-19 !

Containerverhuur Corneillie is iedere werkdag geopend van 7u tot 18u en op zaterdag van 7u tot 16u. Onze burelen enkel toegankelijk voor onze medewerkers. Je kan ons iedere werkdag telefonisch of via e-mail bereiken.

Goede afspraken, maken goede vrienden

Toegegeven, voor niemand is de huidige situatie eenvoudig. Maar als iedereen z’n steentje bijdraagt, kunnen we hopelijk een grote verdere verspreiding van het virus tegengaan. Daarom…

- Hou steeds de nodige afstand (minstens 1,5m) van onze chauffeurs wanneer ze een afvalcontainer komen plaatsen of ophalen.

- Was voldoende de handen met zeep.

- Bij de meeste gemeentebesturen kan je een vergunning online aanvragen. Houd rekening met eventuele vertragingen bij het verkrijgen van vergunning voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Het personeel van de lokale gemeentebesturen doet ook z’n best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

- Een glimlach én een begroeting doen wonderen. Wij helpen je graag met een glimlach én een vriendelijke “zwaai” vanop afstand.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Momenteel zijn het geen normale tijden. Iedereen doet er alles aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. België is in een “lockdown light” en velen van ons zijn jammer genoeg verplicht om te sluiten, van thuis uit te werken of werkloos thuis te zitten. Het begint waarschijnlijk met dit zonnige weer, meer en meer te kriebelen om te tuinieren. Het gras afrijden, snoeien, een “lenteschoonmaak” houden in de tuin…

Het grote probleem is dat heel wat container- en groenparken gesloten zijn ten gevolge van de genomen maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Als tijdelijke optie kan je ergens een hoekje in de tuin maken waar je al het groenafval verzamelt. Of bij grotere hoeveelheden groenafval, kan je een afvalcontainer huren bij Containerverhuur Corneillie. Hieronder geven we jou de nodige info indien je een afvalcontainer voor groenafval wenst te huren.

Wat mag wel/niet in een afvalcontainer voor groenafval?

WEL:

 • Gras
 • Takken
 • Snoeihout
 • Bladeren
 • Haagscheersel
 • Plantenresten
 • Compost
 • Tuinhout
 • Onkruid

NIET:

 • Boomstammen
 • Boomstronken
 • Boomwortels
 • Grond en stenen
 • Eterniet

 

Heb je echter boomstammen- en stronken bij de rest van jouw groenafval? Dan raden we jou aan om een afvalcontainer te huren voor boomstronken. In deze container mag je alles werpen wat ook in een afvalcontainer voor groenafval hoort plus boomstammen, stronken en wortels. De huurprijs voor deze afvalcontainer bedraagt hetzelfde als voor die van groenafval. Echter betaal je 55 euro/ton voor de afvalverwerking in plaats van 45 euro (excl.BTW).

Verschillende formaten

6, 8, 10, 12, 20, 25en 30 m3 zijn alle formaten die tot ons aanbod behoren. Je betaalt 105 euro (excl.BTW) per afvalcontainer voor groenafval ongeacht het formaat. Deze prijs omvat 7 dagen kalenderdagen huur én het gebruik van gratis oprijplaten. Vanaf dag 8, betaal je 2 euro extra per dag. Daarnaast betaal je een prijs voor de afvalverwerking, namelijk 45 euro per ton (excl.BTW).

Heb je vragen over vergunningen en P-borden. Dan moet je zeker dit artikel lezen.

Bovendien raden wij jou aan om onze handige simulator op de website te raadplegen. Zo kan je op voorhand een vrijblijvende prijsofferte verkrijgen. Bovendien vind je op onze site ook terug of Containerverhuur Corneillie containers levert in jouw gemeente.

In deze ongewone omstandigheden, kunnen we beroep doen op solidariteit en samenwerking

Bij Containerverhuur Corneillie zijn we er ons van bewust dat het niet voor iedereen een evidentie is om een afvalcontainer te huren. Maar wat denk je er misschien van om een afvalcontainer te delen met de buren? Bel, mail, skype… eventjes met de buren en vraag of zij het een goed idee vinden een afvalcontainer en de kostprijs hiervan te delen. Maak daarnaast de nodige afspraken wie wanneer de afvalcontainer zal gebruiken opdat de regels van social distancing gerespecteerd worden.

Wens je een afvalcontainer te huren of heb je nog verder vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via 050/ 312 144 of info@containerverhuurcorneillie.be