Music for life

Heeft u het al gemerkt? Corneillie heeft een gloednieuwe website, nu ook op maat van smartphones en tablets. Maar dat is natuurlijk niet de belangrijkste gebeurtenis van de kerstperiode. Die eer gaat naar Music for Life, de jaarlijkse eindejaarsactie van Studio Brussel. Ook Containerverhuur Corneillie doet graag haar duit in het zakje. Daarom is er nu Music for Corneillie, een actie op onze Facebookpagina waarmee u vanuit uw luie zetel een heleboel geld kunt inzamelen voor Music For Life.

Eén klik: één euro voor Music For Life
Hoe ook u Music for Life kunt steunen? Like onze Facebookpost en geef zo één euro aan een goed doel, overgemaakt door containerverhuur Corneillie. Nodig dus ook gerust al je vrienden en familieleden uit om de bewuste Facebookpost te liken. Zo kan je op slechts een paar minuten wel tientallen euro’s inzamelen voor Music For Life. Deze actie loopt één week, van 21 tot 24 december. Klikken maar!

Music For Life: steun meer dan 1000 vzw’s
Music For Life is een jaarlijks initiatief van Studio Brussel, dat geld inzamelt voor de meest uiteenlopende goede doelen. Dit jaar nemen meer dan duizend Vlaamse vzw’s deel aan de Warmste Week. Hen nog een extra duwtje in de rug geven? Dat kan ook door deel te nemen aan de Warmathon. Of door een Music For Life-vlammetje te kopen dat u feestelijk kunt opspelden tijdens het kerstdiner.