Over Containerverhuur Corneillie nv Brugge

Over Containerverhuur Corneillie nv Brugge

Container verhuur Corneillie is gespecialiseerd in het verhuren, plaatsen en afhalen van afvalcontainers vooral in de regio Brugge en een groot deel van West-Vlaanderen. Zo beheert  Corneillie een eigen containerpark en sorteercentrum waar particulieren en bedrijven hun afval snel en betaalbaar aanleveren. Naast container verhuur en het containerpark biedt Corneillie container verhuur nog extra diensten zoals levering van bouwmaterialen en vervoer, aan gegarandeerd de laagste prijs.

Containerverhuur Corneillie is een gevestigde waarde voor oplossingen rond het storten en ophalen van diverse soorten afval. Al enkele jaren heeft Corneillie een ijzersterke reputatie opgebouwd die garant staat voor betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en het naleven van correcte afspraken. Onze klanten in regio Brugge en verder in West-Vlaanderen weten dat en vertellen het dan ook graag verder en daar zijn we absoluut fier op!

 

Kiezen voor Corneillie is kiezen voor een partner in containerverhuur die helpt en meedenkt om zo veilig, zo goedkoop en zo snel mogelijk uw afval kwijt te raken. We nemen de tijd om te luisteren naar onze klant omdat we ons werk graag doen en willen dat ze het ook verder vertellen met een brede glimlach van tevredenheid.

Erkende afvalophaler

OVAM


Onze missie

Containerverhuur Corneillie wil dé referentie worden en blijven op vlak van containerverhuur in en rond Brugge.

De missie of het doel van Containerverhuur Corneillie is een imago opbouwen dat staat voor klantvriendelijkheid, service, stiptheid en betrouwbaarheid. Kortom, een betrouwbare partner zijn voor particulier en bedrijf om vlot en eenvoudig afval te verwerken middels containers te plaatsen en op te halen of door de klant afval te kunnen laten aanleveren in het afvalpark.

Wij vinden dat afval storten gemakkelijk en betaalbaar moet zijn voor zowel bedrijven als particulieren, dat is onze missie. Onze klanten hebben geen nood aan paperassenwerk maar moeten zo snel mogelijk van hun afval geraken.

De sterke groei van het Containerverhuur Corneillie is te danken aan de correcte service en het naleven van de afspraken met de klanten. Het is onze missie om die stempel van professionele kwaliteit door te drukken naar de toekomst.

Video Corneillie


Verantwoord ondernemen

Wij respecteren onze bedrijfsvoering in het belang van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Zo dragen we rechtstreeks en onrechtstreeks bij tot een proper milieu. Onze taak is afval op een zo verantwoord mogelijke manier verzamelen en laten recycleren om weer hergebruikt te kunnen worden in de samenleving.

Ons afvalpark en recyclageschema met professionele partners zorgen ervoor dat meer dan 90% van wat wij inzamelen aan afval, kan hergebruikt worden. Het afval dat wij ophalen of dat u aanlevert, heeft dus nog zeker voldoende nut voor de toekomst en is niet zómaar afval te noemen.

Niet alleen draagt onze activiteit bij tot een proper milieu, ook ons bedrijf engageert zich ten volle:

  • We passen onze routeplanning aan om zo weinig mogelijk kilometers te rijden en toch zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen.
  • Onze vloot is aangepast aan het rijschema zodat één voertuig verschillende type leveringen aankan en het aantal voertuigen wordt geminimaliseerd.
  • We bieden onze klanten gratis advies waardoor we de aard van het afval beter kennen en zo het voorsorteren nog gemakkelijker maken. Hoe minder afval gemengd wordt, hoe beter.
  • We houden nauw contact met partners die gespecialiseerd zijn in het afval te verwerken naar een nieuwe functie. Wanneer er nieuwe technieken of mogelijkheden op de markt komen, passen we de organisatie voor onze afval inzameling aan.
  • We inspecteren de aard van het afval om te vermijden dat het niet in de verkeerde recyclagecyclus zou terechtkomen.
  • We vernieuwen snel of passen onze vloot snel aan zodat ze zo goed mogelijk voldoen aan de CO2-emissienormen.

Service garantie

Corneillie, dat is een garantie van de laagste prijs op de eindfactuur met een uitstekende service.

Klanten weten dat op het einde van de rit, als de totaalsom gemaakt wordt, Corneillie altijd de goedkoopste is en zal blijven.

Doordat we zoals een geoliede machine zo goed op elkaar ingewerkt zijn, halen we de maximale return uit onze inspanningen en kunnen we u (al jaren) de laagste prijs blijven garanderen.

Vergelijk en merk het verschil in prijs en service.

Iedere situatie is uniek en daarom vinden wij het evident dat u een duidelijk en glashelder antwoord moet krijgen dat volledig is afgestemd op uw situatie.

Of het nu de eerste keer is dat u een container gaat huren of niet, wij kennen ons vak en helpen u maar al te graag! Bel ons even, we horen graag van u wat u wenst.

Omdat elke opdracht steeds een nieuwe en andere taak is, gaan wij telkens weer na wat de beste manier is om ervoor te zorgen dat u altijd de laagste prijs krijgt en u de best passende oplossing geboden wordt.

Wij zijn tevreden als u ook tevreden bent.

Onze diensten kunnen we blijven bieden dankzij onze klanten en dat respecteren wij dagdagelijks. Zonder u, onze waardevolle klanten bestaan wij gewoonweg niet en daar zijn we met ons team altijd heel duidelijk bewust van.

Klanten weten dat we de klantvriendelijkheid en -service heel hoog in het vaandel dragen en dat dit centraal staat. Dat merk je ook als je met ons in contact komt.

Wat we doen, doen we met overtuiging en voldoening, ieder één. Het is een voorrrecht om u, de klant, tevreden te stellen en zo te houden.


We staan u dan ook graag te woord met een oprechte lach en een gezonde dosis sympathie.


Dat is Corneillie! Een team, een familie, bijna een begrip...

U wenst op voorhand toch altijd wel te kunnen inschatten wat het u kan kosten en waar u allemaal mee moet rekening houden. Onze taak is u dit dan ook transparant weer te geven.

Een correcte naleving van de afspraken tussen u en Containerverhuur Corneillie nv, zowel servicegericht als financieel is dan ook een absolute 'must'. Zo hebben wij het trouwens ook graag.

Wat we u voorstellen, kent duidelijke vermelding van wat het omvat: levering, prijs, service, variabele en vaste kost, enzovoort. U weet dus perfect op voorhand wat u mag verwachten, niet meer, niet minder.

Uiteindelijk zal u het toch merken op de eindfactuur: Corneillie is écht de goedkoopste met de beste service!

We bieden u bovenop het plaatsen en ophalen van een afvalcontainer, nog tal van extra services waardoor u eigenlijk zelf nog bitterweinig hoeft te doen. We maken het u gemakkelijk.

Zo zorgen we voor de plaatsingsvergunning om de container op de openbare weg te mogen laten staan, regelen we met de gemeente dat er tijdig signalisatieborden (P-borden) worden geplaatst om de baan vrij te houden wanneer we met de vrachtwagen de afvalcontainer komen afladen. En in een straat waar er betalend parkeren van toepassing is, maken we de nodige afspraken met de politie.

Wanneer uw container plots al vol zou zijn, komen we deze zo snel mogelijk wisselen en dan geven we er u nog een korting bovenop.

Hebt u nog vragen? Kunnen we nog iets doen voor u? Laat het ons weten want we willen absoluut dat u 100% gerust bent.

Wanneer u dringend een container nodig hebt, stellen wij alles in het werk om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Hebt u nood aan een partner in containerverhuur die van aanpakken weet, dan rekent u gerust maar op Containerverhuur Corneillie. Wij zijn dergelijke situaties zeker gewend en reageren binnen een minimum van tijd om de juiste acties te ondernemen.

Ook wanneer bijvoorbeeld uw container vol is en u niet verder kan, weten wij dat snelheid een rol speelt en komen we zo vlug mogelijk u een lege container leveren. In dergelijke situaties schakelen we graag een tandje bij...

één simpel telefoontje volstaat, Corneillie staat paraat!

Wij leveren de hele dag door van ’s morgens vroeg tot ’s avonds en zelfs op zaterdag. We spreken met u af wat de beste moment is om een container te leveren of op te halen.

Flexibiliteit is normaal bij ons: wij passen ons wel aan naar de situatie die u het meest comfortabel lijkt, zo gaat dat. Dat onze klanten tevreden zijn, daar gaat het tenslotte bij ons om.

Uw keuze van een partner in container verhuur wordt ook bepaald door de ondersteuning en omgang waarbij u merkt dat u met respect wordt bediend en dat is absoluut één van onze troeven!

Wij maken écht tijd voor u!

Wij streven constant naar verbetering en daarbij besteden we ook aandacht aan regelgeving. Immers zijn we bezig met afval en dat vereist organisatie en opvolging om ons steentje ook te kunnen bijdragen aan het milieu.

Corneillie nv beschikt over strenge certificeringen om de activiteiten in afvalverwerking te mogen uitvoeren. Zo zijn we onder meer erkend afvalophaler door OVAM.

Fotogalerij

Vrachtwagens

Vrachtwagens

Vervoer met kipper

Vervoer met kipper

Vrachtwagens met kippers

Vrachtwagens met kippers

Vervoer oplegger - kipper

6x4 oplegger - kipper