Werken bij Corneillie NV

Wie zijn we?

Container verhuur Corneillie te Brugge is een dynamisch bedrijf met gevestigde waarde in Brugge en omstreken. Onze hoofdactiviteit is container verhuur aan particulier en bedrijven. Hiervoor hebben we verschillende formaten van containers voor alle soorten van afval, voor lage volumes tot hoge volumes.

Naast de verhuur van containers kunnen mensen zelf afval komen storten in ons containerpark aan de Krakeleweg, 59 te Brugge, vlot bereikbaar aan de rand van Brugge. Als nevenactiviteit leveren wij bouwmaterialen in bulk aan de laagste prijs in de streek en verzorgen wij vervoer met kippers en opleggers.

Wie zijn we?
Hoe denken we?

Hoe denken we?

Containerverhuur Corneillie staat garant voor een betrouwbare, correcte dienstverlening aan de laagste prijs op de eindfactuur én met de nodige, spontane glimlach.

Als nevenactiviteit leveren wij bouwmaterialen in bulk aan de laagste prijs in de streek en verzorgen wij vervoer met kippers en opleggers. Containerverhuur Corneillie staat garant voor een betrouwbare, correcte dienstverlening aan de laagste prijs op de eindfactuur én met de nodige, spontane glimlach.