Wie zijn we?

Afval is ons vak, Corneillie plaatst containers met gemak. Aan de kant of op de baan overal zie je Corneillie staan. Met hun rode kleur en steeds op tijd, je kan er makkelijk al je afval in kwijt. Van vergunning tot parkeerverbod voor regio Brugge regelt Corneillie alles vlot. Ook voor het leveren van zand, grond of stabilisé… denken wij met je mee. Afval storten, makkelijk en betaalbaar? Corneillie brengt het voor mekaar!

Containerverhuur Corneillie is een dynamisch bedrijf met een gevestigde waarde in Brugge en omstreken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren van afvalcontainers en het aankopen van bouwmaterialen en grondstoffen aan de laagste prijs. Daarnaast ben je welkom in ons containerpark voor het snel en eenvoudig storten van jouw afval. Zowel particulieren als professionelen zijn welkom. Met onze jarenlange ervaring staan wij steeds klaar om jou te helpen met deskundig en persoonlijk advies.

Wie zijn we?

Zaterdagmorgen gebeld... en 2 containers geleverd en opgehaald.
Prima service!!!

Denayer Bouw & renovatie

Al 3x een woning gerenoveerd en telkens was Corneillie een vaste waarde. Goeie service en een eerlijke prijs +++

Frederik Vandille
Onze visie over afval

Klangerichtheid en transparantie

Bij Corneillie is de klant geen koning maar wel keizer. Containerverhuur Corneillie staat garant voor een betrouwbare, stipte en correcte dienstverlening en dat steeds aan de laagste prijs op de eindfactuur. Wij willen graag jouw betrouwbare partner zijn om vlot en eenvoudig afval te verwerken middels containers te plaatsen en op te halen. Alsook door ons containerpark open te stellen voor zowel particuliere als professionele klanten. Wij bedienen je graag iedere dag met een spontane lach.

Ook transparantie vinden we heel belangrijk. Daarom vind je op onze website een handige simulator om te bereken wat jouw kostprijs zal zijn voor het huren van een afvalcontainer. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Is er iets niet duidelijk, wil je advies of jouw bestelling telefonisch afhandelen? Krijg je ergens anders een goedkopere eindfactuur voor dezelfde producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon,  e-mail of het contactformulier.

Verantwoord ondernemen

Containerverhuur Corneillie is een door OVAM erkende afvalophaler. Wij dragen ons steentje bij tot een proper milieu. Onze taak is om afval op een zo’n verantwoord mogelijke manier te verzamelen en recycleren om opnieuw hergebruikt te worden. Ons afvalpark en recyclageschema met professionele partners zorgen ervoor dat meer dan 90% van wat wij inzamelen aan afval, kan hergebruikt worden. Het afval dat Corneillie ophaalt of dat onze klanten aanleveren, heeft dus zeker voldoende nut voor de toekomst en is niet zómaar afval te noemen.

Niet alleen draagt onze activiteit bij tot een proper milieu. Ook als bedrijf engageren wij ons ten volle. Graag geven we je enkele voorbeelden.

  • We passen onze routeplanning aan om zo weinig mogelijk kilometers te rijden en toch zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen.
  • We bieden onze klanten gratis advies waardoor we de aard van het afval beter kennen en zo het voorsorteren nog gemakkelijker maken. 
  • Wanneer nieuwe technieken of mogelijkheden op de markt komen, passen we de organisatie voor onze afvalinzameling aan.
  • We vernieuwen of passen snel onze voertuigen aan zodat ze zo goed mogelijk voldoen aan de CO2emissienormen.
Verantwoord ondernemen